Hiihtoloma on taas takana ja arki jatkuu. Mutta jatkukoon, minä ainakin latasin akkuni lomaillessani! Nukuin pitkään. Tein kaikkea kivaa ja vähemmän hyödyllistä.
Toki - niin kuin aina kun aikaa on - myös kokkasin. Tällä kertaa halusin kokeilla jotain uutta ja päätin testata ruokaa, jota olin syönyt ravintolassa. Reseptiä en tietenkään ravintolasta saanut (en sitä edes kysynyt), mutta jonkinlainen muistikuva minulla lopputuloksesta oli mielessä. Tässä siis oma versioni ruuasta (sen mukaan mitä vielä muistan):
Aten viiden vihreän pasta:
pussi (200g?) pakasteherneitä
pussi (200g?) pensaspapua pakasteena
pussi (200g?) pakastepinaattia
kesäkurpitsa
parsakaali
pari sipulia
viisi (5) valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
mustapippuria
(meri)suolaa
Penne Rigate -pastaa
tarjoiluun:
(soija)juustoa
Hienonna sipuli. Laita isoon paistokasaariin (oliivi)öljyä ja kuullota hienonnettu sipuli. Purista sekaan valkosipulin kynnet, jauha mustapippuri ja merisuola hienoksi ja lisää pannulle. Lisää pakasteet ja anna hautua. Pilko kesäkurppitsa suht' pieniksi paloiksi ja lisää pannulle. Pienennä parsakaali ja lisää vielä se mukaan. Anna hautua hetki.
Kiehauta vesi, lisää veteen suolaa ja öljyä, ja keitä pasta. Kaada pastasta vesi pois.
Laita lautaselle annos pastaa, päälle vihannekset. Raasta kaiken kukkuraksi hivenen juustoa.
Yksinkertainen ruoka, jossa kaikki maut täydentävät kivasti toisiaan!
Toki - niin kuin aina kun aikaa on - myös kokkasin. Tällä kertaa halusin kokeilla jotain uutta ja päätin testata ruokaa, jota olin syönyt ravintolassa. Reseptiä en tietenkään ravintolasta saanut (en sitä edes kysynyt), mutta jonkinlainen muistikuva minulla lopputuloksesta oli mielessä. Tässä siis oma versioni ruuasta (sen mukaan mitä vielä muistan):
Aten viiden vihreän pasta:
pussi (200g?) pakasteherneitä
pussi (200g?) pensaspapua pakasteena
pussi (200g?) pakastepinaattia
kesäkurpitsa
parsakaali
pari sipulia
viisi (5) valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
mustapippuria
(meri)suolaa
Penne Rigate -pastaa
tarjoiluun:
(soija)juustoa
Hienonna sipuli. Laita isoon paistokasaariin (oliivi)öljyä ja kuullota hienonnettu sipuli. Purista sekaan valkosipulin kynnet, jauha mustapippuri ja merisuola hienoksi ja lisää pannulle. Lisää pakasteet ja anna hautua. Pilko kesäkurppitsa suht' pieniksi paloiksi ja lisää pannulle. Pienennä parsakaali ja lisää vielä se mukaan. Anna hautua hetki.
Kiehauta vesi, lisää veteen suolaa ja öljyä, ja keitä pasta. Kaada pastasta vesi pois.
Laita lautaselle annos pastaa, päälle vihannekset. Raasta kaiken kukkuraksi hivenen juustoa.
Yksinkertainen ruoka, jossa kaikki maut täydentävät kivasti toisiaan!
Kommentit